/ UWCRCN /

First Year Exams - Over

Exams är över och livet knallar tillbaka till sin vanliga gamla lunk. Lektionerna börjar och förstaåringarna ser efter en lång och otroligt improduktiv helg något fräschare ut, då ingen har orkat göra ett enda dugg som på något vis skulle kunna vara förknippat med skola. Jag har flera saker att göra till denna vecka, men jag har drabbats av den allmänna känslan och tankesättet att nu är vi i princip lediga redan. 19 dagar. Helvetet är över och allt känns så mycket lättare att bära. Lite texter här och där, det kan man väl stå ut med den här sista tiden. 
 
First year exams gick bra, det måste jag ändå säga. Det var väldigt tufft, särskilt för mig som inte visste vad jag skulle vänta mig eftersom jag aldrig har skrivit examen förut. Vi hade 6 prov på en vecka och varje prov drog så mycket energi att jag efteråt var tvungen att ligga i min säng och ta igen mig. Svenska var mitt första prov, och efter det var jag så totalt utmattad att jag gick hem och sov i tre timmar efteråt. Efter de andra examen hade jag vant mig lite mer, och efter mitt sista prov på torsdagen, geografi, orkade jag till och med sticka ut och segla med Katharina i hennes två Zoom8 i hårdvinden vi hade turen att ha. 
 
Helgen var mest lugn, och inte mycket skolarbete blev gjort. Faktiskt blev ingenting gjort om jag ska vara ärlig, förrän igår klockan 23.00 efter x antal filmer sedda. På fredagen sov jag till klockan 11.30 varefter jag åt lunch som frukost, och på kvällen kom Cheyenne tillbaka för helgen. Lördagen var tänkt att spenderas med skolarbete, men en massa andra roligare saker dök upp som jag istället gjorde. Jag dekorerade servetter inför andraåringarnas student, tittade på tonårsfilmer med Thea, spenderade tid med Cheyenne och gick på 1st year- 2nd year party på kvällen och dansade arslet av mig. Söndagen var 17 Mai (bilder kommer ikväll) och jag spenderade den finklädd i Flekke tillsammans med min skola klädda i alla världens nationaldräkter och 90 olika flaggor, samt en massa norrmän i bunader. Det var flaggor överallt och barnen skrek "Hipp Hipp HURRA!" och det hela var ganska absurdt för mig. 
 
Nu har skolan börjat igen och våra first year exams börjar att droppa in. Tydligen fick jag en 7a på mitt History Exams, en tydlig förbättring och ett skönt resultat efter allt pluggande. Ja gud vad jag pluggade för dessa examen. Jag hade ett schema och jag betade faktiskt av allt redan innan de började vilket gjore att jag kunde vara lugnare när proven faktiskt väl hade börjat, till skillnad från många som började plugga dagen innan och därför inte sov under hela veckan. Nej, jag tycker att jag gjorde bra ifrån mig, och nu är det bara att vänta på resultaten.